Zile interesante prin Bucuresti

chihuahua

Acum cateva saptamani am ajuns in Bucuresti la parintii sotului meu. Nu i-am mai vizitat de multa vreme si am decis ca ar fi bine sa ii vizitam inainte sa sarbatori, inainte de aglomeratie si trafic infernal. Am venit cu masina si am decis sa luam si “piticul” familiei, pe Chip, un chihuahua mic si surprinzator de dragalas. Spun asta pentru ca stiu ceva posesori de chihuahua de prin Targu Mures si de obicei sunt niste catei destul de fricosi si agresivi. O combinatie ciudata oricum, pentru ca daca se rasteste cineva la ei fug de mama focului.

Am ajuns pana la parinti, am stat pe la ei cateva zile, am mers si cu catelul prin parcurile din Bucuresti, unde s-a bucurat de spatiu si de compania altor caini. Am discutat cu o multime de proprietari de caini cand ne-am intalnit cu acestia prin Parcul Tineretului. Fiind pasionati, am cautat sa vedem ce caine ar fi mai potrivit pentru compania lui Chip. Nu am apucat sa ne facem o idee clara despre asta, pentru ca din pacate Chip s-a imbolnavit. Spre seara starea lui s-a agravat, cu o multime de probleme. Pe langa diaree, nu avea nici o dispozitie si abia de misca. Asa ca am hotarat sa chemam un taxi si sa gasim un cabinet veterinar in Bucuresti. La ora 20:00.

Din fericire, fiind un oras destul de mare, am gasit cu ajutorul internetului si al taximetristului un cabinet veterinar in Bucuresti care sa fie deschis la ora 20:00. Chiar daca erau cumva pe final de program, doctorul veterinar la consultat si dupa prima prognoza a zis ca are ceva virus care ii afecteaza intestinele si ca e necesar un tratament de trei zile pentru rezolvarea acestei probleme. A mai zis ca ar fi bine sa ii dam o mancare ceva mai speciala, mai bogata in vitamine in urmatoarele zile pentru a isi reveni. Din fericire, pe langa cabinetul veterinar era si un pet-shop cu produse de calitate (spun asta pentru ca si noi luam produse similare de la noi din oras), asa ca am cumparat si doua pungi mici de mancare pentru Chip, iar dupa trei zile in care am mers si i-am facut injectiile necesare plus alimentatia adecvata, acesta si-a revenit, chiar inainte de plecarea spre Targu Mures.

Cu toate aceste evenimente, iesirea aceasta in Bucuresti a fost destul de interesanta, fiind cumva necesara o iesire din banal si descoperirea de lucruri noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *