Alimente pe care trebuie sa le eviti ca sa slabesti

Daca incerci sa slabesti si nu reusesti, atunci s-ar putea sa nu faci asta cum trebuie. Este cazul sa renunti la cateva alimente care te impiedica sa slabesti.

Printre alimentele la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti se numara: branza, carnea rosie sau painea alba.

  1. Branza te impiedica sa slabesti deoarece contine multe calorii si este foarte grasa. In plus ea nu reuseste sa-i transmita creierului semnalul ca te-ai saturat si astfel vei simti in continuare nevoia de a manca. Unde mai pui faptul ca iti vine sa o consumi la orice masa pe post de gustare. Incearca sa reduci din cantitatea de branza pe care o consumi daca vrei sa reusesti sa slabesti.
  2. Carnea rosie este foarte bogata in calorii si iti atrage de multe ori atentia cu mirosurile ei incat este greu sa te abtii sa nu consumi foarte mult. Incearca mai bine sa mananci peste care este bogat in omega 3 si care iti va da senzatia ca te-ai saturat.
  3. Painea alba ar trebui scoasa de tot din meniul tau fiindca are multe zaharuri ce se transforma imediat in grasime. In categoria produselor la care trebuie sa renunti intra si pastele, pizza si biscuitii care sunt o adevarata sursa de calorii.

Desigur ca pe langa acestea mai exista o multime de produse la care ar trebui sa renunti sau macar sa le reduci semnificativ din meniul tau zilnic cum ar fi dulciurile sau bauturile alcoolice si carbogazoase.

mancare sanatoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *