Antireumaticul din bucătărie

Desi este cunoscut ca un condiment asiatic, turmericul sau curcuma are si proprietati terapeutice. Utilizarea Turmericului a deventi una globala, atat datorita proprietatilo ca si condiment dar si datorita capacitatii de reglare a diverselor functii in organism, a actiunii antioxidante si a celei antiinflamatorii si antireumatice.

Turmericul este un puternic remediu impotriva durerilor, inflamatiilor si are efecte dovedite de studii clinice.

Avantajul turmericului mai este si faptul ca nu actioneaza stric asupra incheieturilor ci are mai multe efecte benefice in organism.

Sunt multi cei care au constatat pe pielea lor efectele benefice ale turmericului iar suplimentele de curcuma se vand si se cer din ce in ce mai  mult. Acest aspect este inca o dovada a eficientei lui.

Principalul responsabil pentru actiunea terapeutica este curcumin-ul, o substanta biologic activa din turmeric. Desi aceasta substanta are efecte dovedite de studii de cercetare, efecte se pare ca este potentat de utilizarea pulberei integrale, nu doar a extractului.

Un alt avantaj major este ca turmericul nu are efecte secundare, decat pozitive: nu afecteaza mucoasa stomacala, nu produse ulcer si nici gastrita, din contra vine la pachet cu numeroase efecte pozitive de reglare a imunitatii si sanatatii.

Utilizeaza asadar turmericul pentru dureri articulare si pentru sanatatea articulatiilor tale. Un produs natural si eficient cu un raport bun calitate/pret.

Turmericul, antireumaticul care sta la indemana in borcanul de condimente din bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *