Cate stii despre flora intestinala?

In prezent, sunt tot mai multi oameni preocupati de propria sanatate, care se informeaza legat de acidophilus sau lactobacillus si altele de acest gen. Spre exemplu, Lactobacillus acidophilus creeaza un mediu nefavorabil diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, coli-bacili si fungi.

Care este motivul? Daca nu consumi produse lactate, ce rost are sa suplimentezi alimentatia cu aceste produse?

Acestea sunt bacterii implicate in descompunerea proteinelor din lapte si a zaharurilor din lapte.Ele se regasesc in organisme in care se formeaza toxemia (acumularea de toxine) datorata consumului de produse lactate, de pilda in saliva, sistemul limfatic, vagin si altele.

Pentru sanatatea dumneavoastra, este mai important sa curatati complet organismul de toxine si de bacteriile care se hranesc de pe urma lor. Este indoielnic ca aceste suplimente cu bacterii pot supravietui acizilor gastrici.

Nu este greu de stabilizat flora intestinala. Si nu puteti tine bacteriile departe de organism, fiindca asa functioneaza natura. Bacteriile curata si se hranesc cu deseurile organice, adica cu produsii secundari rezultati din digestie si metabolism.Si nu uitati! Flora intestinala se modifica odata cu schimbarea dietei!

iaurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *