Balul Toamnei pentru persoanele singure, la Timisoara (P)

In data de 26 Noiembrie 2011 va avea loc in Timisoara, la restaurantul Timisoreana (locatia fostului Club XXL), cu incepere de la ora 17, Balul Toamnei pentru persoane singure. Evenimentul este organizat de catre Agentia Matrimoniala Adriana si se adreseaza exclusiv persoanelor singure cu varsta de la 25-70 de ani.

Balul are scopul de a aduce impreuna acele persoane singure (celibatare, divortate sau vaduve) pentru o seara plina de distractie. Desigur, participantii la bal au si ocazia sa cunoasca partenere/parteneri de viata cu care sa intemeieze o familie sau sa dezvolte o prietenie stabila si de viitor.

Pentru inscrierea la Balul Toamnei pentru persoane singure de la Timisoara trebuie sa fii inscris in baza de date a Agentiei Matrimoniale Adriana. Procesul de inscriere se desfasoara rapid si asigura tuturor participantilor faptul ca posibilul partener de la bal nu este casatorit. Pretul de inscriere incepe de la 100 lei de persoana, fiind accesibil oricarei categorii sociale.

Doamna Adriana Popa, organizatoarea Balului Toamnei si totodata fondatoarea Agentiei Matrimoniale Adriana, estimeaza ca 70-80 de persoane vor participa la acest eveniment. Cadrul privat si civilizat, meniul individual, muzica pe toate gusturile si programul artistic pregatit indelung de catre Doamna Adriana vor transforma seara intr-una cu adevarat speciala. Pe langa cele mai sus mentionate sunt pregatite si surprize, cadouri si o tombola al carei premiu este o excursie.

balul toamnei pentru persoanele singure la timisoara

Organizatorul anunta si faptul ca locurile sunt limitate si ca inscrierile pentru participarea la Balul Toamnei pentru persoanele singure se poate face pana la data de 22 Noiembrie 2011. Pentru mai multe informatii se pot apela numerele de telefon 07232.57.815,  0741.929.633, 0722.467.237 sau 0761.480.909 si pagina de web a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *