Cum iti organizezi programarile la medic ?

E o intrebare care mi-a venit in cap in timp ce ma gandeam la programul meu din perioada urmatoare. Am de facut mai multe lucruri din punct de vedere medical, necesare la locul de munca. Stiti si voi cum este, ca majoritatea oamenilor trec prin aceste tipuri de analize. Sunt analizele necesare pentru medicina muncii, fie ca lucrezi intr-un birou la calculator sau sofezi cateva ore pe zi prin Romania, pe drumuri mai mult sau mai putin bune. Trebuie sa treci printr-o gramada de birouri de medicina, sa faci ceva teste ca sa poti avea avizul de medicina muncii. Din fericire, am o clinica in Bucuresti, undeva aproape de mine, unde ma pot duce rapid sa fac tot ceea ce e necesar, fara sa ma invart prin tot Bucurestiul pentru a face totul. Stiu ca atunci cand vine o astfel de perioada trebuie sa imi fac programare la centrul Memormed, ca sa rezolv totul cat mai rapid.

Centrul Memormed e alegerea mea de vreo doi ani incoace, de cand unul din doctorii mei preferati (daca poti zice ca ai doctori preferati) s-a dus acolo. Pe langa acesta, am mai descoperit o multime de doctori buni, care stiu tot ceea ce trebuie facut astfel incat sa treci prin procesul acesta de medicina muncii rapid.

Iar atunci cand ai intr-adevar probleme neasteptate care necesita mana unui medic, te poti baza pe ei sa te ajute. Daca nu efectiv cu toata problema, macar cu niste recomandari pentru a stii ceea ce sa faci mai departe.

Eu personal am ajuns la ei de doar 4 ori in ultimii ani, de trei ori din cauza cerintelor pe care le are statul roman pentru angajatori, dar odata am ajuns acolo si din alte cauze. Nu era o problema majora initial, dar cand m-a tinut treaz o noapte intreaga, am simtit nevoia sa merg a doua zi sa vad care e problema. O sa zic doar ca era o problema cu rinichii, fara sa dau mult prea multe detalii. Cert e ca am sunat la centrul Memormed si am reusit sa imi fac o programare rapida, explicand problema mea, fara sa fie nevoie sa stau cu orele pana sa ma vada un medic specialist.

Iar cum timpul inseamna bani, sunt de acord sa platesc chiar si un pic mai mult, daca stiu ca pot vedea un medic atunci cand chiar am nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *