Cum iti alegi mobila pentru casa ?

Sa gasesti un mobilier potrivit pentru casa ta poate fi ceva destul de complicat, pentru ca de cele mai multe ori depindem de locul in care stam si de spatiul pe care il avem intr-o anumita incapere, astfel incat mobilierul pe care il vedem intr-un magazin s-ar putea sa nu se potriveasca cu ceea ce vrem noi de la mobilierul nostru. Tocmai din aceasta cauza de multe ori e mai simplu sa te uiti dupa mobila la comanda, fie ca iti cauti mobila la comanda in Bucuresti sau mobila la comanda in Constanta. Singura problema la acest tip de mobilier este ca tinde sa fie ceva mai scump decat mobilierul din pal, gata fabricat. Din fericire, mai exista si oferte speciale la mobila la comanda pe care poti sa le accesezi din cand in cand si poti sa iti reduci costurile cu mobilierul.

Stiu asta pentru ca acum ceva timp mi-am luat si eu ceva mobilier la comanda, iar pe vremea cand l-am luat a fost in prima faza greu sa gasesc pe cineva care sa imi faca mobilierul in felul in care doream eu. Nu eram pretentios sau ceva, doar ca nu gaseam oameni care sa aiba timp si sa lucreze bine cu lemnul in cat sa iasa un mobilier la comanda de calitate.

Pana la urma am gasit pe cineva care si-a eliberat ceva timp si a venit pana la mine in apartament, unde a luat cateva masuratori pentru a putea face mobilierul pentru camera si bucatarie. Ceva simplist, un coltar si un pat de dormitor care sa aiba noptierele cumva incorporate in el, ambele din lemn masiv si rezistent, ca sa tina ceva ani buni de acum inainte.

Evident, am citit cateva reguli de baza pentru amenajarea casei si le-am urmat in efortul de a imi amenaja casa cat mai bine. A trebuit sa faca ceva calcule tamplarul pana sa imi dea cateva solutii, mai ales ca holul pe care trebuia sa le care era destul de ingust, iar pe deasupra nu se putea, tinand cont ca stam la etajul 6.

Ei bine, dupa o luna de munca si tot ce a trebuit, am reusit sa am toate piesele pentru montarea coltarului si a patului pentru dormitor. Iar la final, am ajuns cu toate piesele undeva la 3300 de lei, un pret de altfel destul de ok pentru mobilierul custom.

Voi ce experiente ati avut cu mobilierul la comanda ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *