Cum sa imi aleg un medic ortodont?

Dinti inestetici? Strambi? Inghesuiti? Tratamentul ortodontic este solutia! Studiile de specialitate indică faptul ca aproape jumatate din populatia lumii se confrunta cu problema danturii inestetice reprezentata de dintii strambi, inghesuiti sau maxilarul ori mandibula proeminente. Daca si tu te identifici cu una dintre aceste situatii si te-ai decis sa porti aparat dentar, probabil urmatoarea intrebare care te framanta este ”La care medic ortodont sa merg”? Alegerea unui ortodont bun, de încredere, este o investiție foarte importantă pentru sanatatea fiecarui pacient! Pentru alegerea unui medic ortodont care sa iti modeleze zambetul exact asa cum iti doresti, ar fi indicat sa tii cont de urmatoarele aspecte:

Experienta si specializarea

Verifica daca medicul are specializarile necesare pentru a acoperi procedurile din planul de tratament. Experienta este cea care isi spune cuvantul si face diferenta intre un medic proaspat absolvent si unul care are la activ sute sau chiar mii de cazuri tratate. Dr. Friedrich Widu este primul medic care a introdus în Romania tehnica de tratament Invisalign. Deține Statutul Platinum și are la activ peste 1600 de cazuri tratate cu alternativa invizibilă de aliniere a dinților. Profesionalismul și experiența sunt doar o parte din atuu-rile care ne recomandă. Urmatorul pacient multumit si fericit, poti fi chiar tu!

Referinte

De cele mai multe ori, alegi un medic ortodont recomandat de prieteni sau cunoștințe. Dincolo de recomandare, sfatul nostru este sa cauti și pe Internet sa afli pareri despre medic si clinica la care lucreaza. O sesiune de informare buna te poate ajuta sa alegi rapid un ortodont pe care sa poti conta. Viziteaza pagina de testimoniale invisalign pentru mai multe detalii.

Aparatele dentare cu care lucreaza

Cand pronuntam cuvantul “ortodontie”, gandul ne zboara la un proces indelungat, anevoios, care implica un aparat dentar ce ne afecteaza viata sociala, ne restrictioneaza de la consumul anumitor alimente si multe alte sacrificii. Din fericire, exista si aparate dentare mobile care va transforma zambetul fara a va perturba viata. Impreuna cu medicul ortodont, veti alege cea mai buna varianta pentru tine! Tehnologia a avansat, iar Invisalign este un aparat high-tech, util pentru orice tip de malpozitii dentare. Niciun caz nu este prea complicat, iar cu ajutorul accesoriilor concepute special pentru Invisalign, orice problema poate fi tratata.

Relatia cu pacientul

Vizita la ortodont nu este un motiv de stres și emoții dacă medicul este amabil și empatic. De la prima consultație îți poți da seama de calitatea comunicarii, daca are rabdare sa iti explice planul si optiunile de tratament.

Locatia si accesibilitatea

Locația ideală ar trebui să fie situată aproape de casă, de serviciu sau pe drumul între cele două. Ținând cont de traficul din București, verifică dacă există locuri de parcare libere și accesibilitatea cu alte mijloace de transport.

Timpul economisit si pretul corect

Cat de des trebuie sa vii la consult? Orele de progamare sunt respectate? De asemenea, trebuie sa fii informat inca de la inceput despre costurile associate cu planul de tratament si diferitele optiuni de pret. Util ar fi sa aflii si modalitatile de plata optionale (card bancar, OP) si termenele de plata.

La Smile Factory România puteti beneficia de cele mai noi tehnici de tratament si de cele mai moderne aparate dentare! Dr. Friedrich Widu supervizeaza personal toate tratamentele pacientilor sai, fiind prezent frecvent in clinicile din Romania.

Daca doriti o programare, cautati clinica Smile Factory din Bucuresti de pe strada Intrarea Nopții, nr. 5, Piața Victoriei, București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *