Remedii naturiste pentru raceala

In cazul in care te-a lovit raceala si nu vrei sa iei pastile, poti incerca cateva remedii naturiste pentru raceala. Aceste remedii iti vor aduce vitaminele de care ai nevoie si te vor ajuta sa te simti mai bine. Alaturi de ele poti consuma supa de pui datorita efectului antiinflamator pe care il are si fiindca te va ajuta sa elimini secretiile nazale. In acelasi timp iti vei hidrata organismul care in aceasta perioada are nevoie de multe lichide.

Daca iti este foarte greu sa respiri si ai nasul infundat, atunci ar trebui sa faci o baie de aburi. Poti pune in apa fierbinte putina menta, lavanda si musetel. Dupa cateva minute cand apa a patruns in acestea pune un prosop mare deasupra capului si stai la 30 cm fata de recipientul in care se afla apa pe care tocmai ai pregatit-o. Incearca sa stai in jur de 10-15 minute, timp in care trebuie sa respiri doar pe nas.

Pentru durerile de gat poti face gargara cu apa sarata sau poti bea sucul unei lamai impreuna cu putina miere si apa, dupa ce l-ai lasat cateva ore.

Iti poti relaxa picioarele intr-o baie cu apa fierbinte care sa contina multa sare. Este important ca dupa aceasta baie sa iti pui sosete si sa te invelesti.

Nu uita sa bei multe ceaiuri si sa te odihnesti.

remedii naturiste raceala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *