Tratamente pentru piele toamna

Odata cu venirea toamnei si cu schimbarea de temperatura piele sufera transformari, iar de cele mai multe ori acestea nu sunt cele mai fericite. Pielea trebuie ajutata sa se regenereze dupa excesele soalre din timpul verii, dar totodata trebuie protejata de efectul de dezhidratare cauzat de umiditate, frig si vant.

Sunt o multime de tratamente care pot ajuta pielea sa ramana “in forma”, pornind de la tratamente moderne ca cele laser sau peeling pana la metodele clasice de tratament dermatologic.

Soarele in exces din vara poate cauza pete maronii pe ten, efect denumit pigmentarea pielii, fiind una din afectiunile cu care se confrunta mulet persoane dupa terminarea verii.

Acneea rozacee este una din afectiunile intalnite in aceasta perioada, aceasta fiind caracterizata prin cuperoza si cosuri, acestea agravandu-se din cauza fluctuatiilor de temperatura mai mari in aceasta perioada.

Alunitele sunt afectate de razele soarelui de vara si toamna e un moment bun sa le verifici dimensiunile si caracteristicile pentru a preveni alte surpriza neplacute.

Acestea sunt tratamente speciale recomandate de medici pentru tratamentul pielii. Pentru a avea un ten frumos, poti sa iti ajuti si tu pielea oferindu-i ingrijire in fiecare zi.

Daca te confrunti cu vreuna din probleme dermatologice expuse si cauti un cabinet de dermatologie Timisoara, poti incerca la Centrul Medical Profilaxia, aflat pe strada Aries, nr. 3, etaj 1 (foarte aproape de statia Cluj) sau iti poti face o programare la unul din urmatoarele numere de telefon: 0256 490 123 / 0727 165 206.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *