Hemoroizii, o problema neplacuta

Guest post by T.C.

Stiti vorba aia cu durerea in fund nu ? Ei bine, toti o spun, pe toti ii doare in fund ba de una, ba de altu, dar nu cred ca cineva a simtit cu adevarat ce inseamna o durere in zona anusului. De asta sunt in mare parte singur, pentru ca nu majoritatea persoanelor care stiu ca au probleme cu hemoroizii nu prea folosesc vorba asta. Pentru ca stiu ca doare.

Tratamentul hemoroizilor este destul de simplu in mare, dar problema e ca de multe ori acestia revin. De aceea trebuie sa ai o igiena foarte buna a zonei respective daca ai probleme cu hemoroizii. Pentru ca altfel te vor seca de nu-i adevarat. Mai ales cand mergi la baie pentru…… numarul 2 si constati ca durerea e criminala.

Totul trece, totul se poate face mai bine daca este tratat cum trebuie. Trebuie insa sa ai grija de aceasta problema cu atentie si in cazul in care simti ca revine in viitor sa prevezi si sa te ocupi de asta inainte ca usturimea sa te cuprinda.

Si da, incearca sa nu prea bagi chestii iuti sau cu chilii, pentru ca vei suferi si atunci mai rau ca o persoana obisnuita.

O spun asta pentru ca am avut pacienti la urologie cu probleme de genul si probabil ca o sa continui sa am, tinand cont ca hemoroizii sunt o problema frecventa de sanatate in cadrul populatiei din Europa.

Totusi, e de preferat ca in momentul in care stii ca ai, sa tratezi cat mai repede inainte sa ajungi la o persoana ca mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *