Maraton de inot la Timisoara

Esti pasionat de inot? Atunci ai ocazia de a participa la maratonul de inot ce va fi organizat la Timisoara de catre Clubul de Inot Masters Timisoara impreuna cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis, Primaria Timisoara si Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Maratonul, ajuns la cea de-a doua editie, va incepe pe 23 martie, ora 13 si va dura pana pe 24 martie ora 13. El este destinat adultilor care iubesc inotul, chiar daca nu au participat niciodata la vreo competitie de inot.

Cei dornici se pot inscrie, conditiile principale pentru a fi admisi fiind implinirea varstei de 18 ani si o stare de sanatate buna, precum si o pregatire fizica adecvata.

Competitia se va desfasura pe echipe, o echipa fiind formata din opt titulari si doua rezerve, fiecare persoana inotand cel mult trei ore. Vor castiga competitia cei care vor parcurge in cele 24 de ore cel mai mare numar de bazine.

Asadar, daca iti place competitia si iubesti inotul, ai ocazia sa te intreci la maratonul organizat intre 23 si 24 martie la Timisoara. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la concurs pana pe 16 martie.

inot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *