O noua editie a Zilelor Carierei

Esti in cautare de job sau vrei sa afli mai multe informatii despre firmele la care te-ai putea angaja sau la care ai putea merge in internship? Afla mai multe la cea de-a doua editie a Zilelor Carierei de la Timisoara.

Zilele Carierei in UPT vor avea loc in perioada 27-28 martie la etajul I al Restaurantului Universitar Politehnica. Evenimentul va fi organizat de Universitatea Politehnica din Timisoara si sunt asteptati sa participe la el atat studenti, cat si absolventi sau alte persoane interesante.

In cadrul editiei din acest an a Zilelor Carierei vor fi prezente peste 50 de companii, atat din tara, cat si din afara cu oferte de munca, de practica sau de colaborare.

Standurile vor fi deschide in ambele zile intre 10 si 18. In plus vor avea loc in sala de conferinte prezentari ale companiilor, urmand ca in luna aprilie doritorii sa mearga sa viziteze companiile care participa la eveniment.

Pe langa standuri si prezentari, programul va contine si workshop-uri si training-uri pentru a-i indruma pe tineri in ceea ce priveste angajarea.

ziua carierei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *