Sport la tine acasa

Daca doriti sa va antrenati la dumneavoastra acasa, sa va mentineti in forma sau sa va imbunatatiti performantele exista o serie de aparate de fitness pe care le puteti achizitiona ina cest scop.

In general sportul efectuat acasa nu are aceeasi intensitate ca cel efectuat la sala de fitness astfel incat avem de multe ori tendinta de a opta pentru aparate care sa ne solicite intens.in general, majoritatea dintre noi mergem cu gandul spre benzi de alergare, aparate multifunctionale sau catre biciclete deoarece acestea presupun un antrenament mai amplu.

O banda de alergat este perfecta pentru a face miscare in cadrul intim al casei noastre daca vrem sa ne ferim de privirile celor care merg la sala si arata mai bine ca noi si este un inlocuitor perfect pentru orele de alergat in parc in sezonul rece cand ezitam destul de mult sa iesim afara. Un dezavantaj al acesteia este Acela ca ocupa destul de mult spatial intr-un imobil asa ca daca nu dispuneti de loc liber sufficient ar fi bine sa va reprofilati.

O bicicleta de apartament este accesibila tuturor, nu ocupa atat de mult spatiu si partea buna este ca o poate folosi toata familia. Este un aparat solid cu o durata ridicata de viata. Principalul avantaj este acela de a pedala la dumneavoastra acasa, indiferent de vreme, pe tot parcursul anului!

Bicicleta de apartament este aparatul perfect pentru a avea o conditie fizica buna si pentru a va ameliora performantele sportive, va ajuta la arderea grasimilor, antrenamentul la acest aparat imbunatateste rezistenta cardiovasculara si permite definirea muschilor fara a prezenta niciun risc pentru articulatii.

Bicicleta reprezinta o achizitie importanta, de obicei o data in viata si de aceea, este recomandat sa tineti cont de cateva criterii cand alegeti o bicicleta fitness. Orice bicicleta fitness prezinta numeroase avantaje asupra sistemului nostru fizic si psihic.

Ne ajuta sa ne mentinem in forma, sa ne modelam frumos muschii fesieri si picioarele. In plus, imbunatateste functia cardiaca si regleaza respiratia. Insa fiecare bicicleta fitness este destinata pentru depunerea unui anumit nivel de efort. In functie de rezultat si de efortul pe care doriti sa-l depuneti, exista 2 tipuri de biciclete fitness, din care sa faceti alegerea potrivita conform cerintelor si asteptarilor voastre.

  • bicicleta magnetica –special conceputa pentru slabit, deoarece prezinta o volanta mai mare decat alte tipuri de biciclete fitness. O volanta cu o greutate mai mare va impune o rezistenta mai mare. Cu ajutorul acestei biciclete fitness, veti putea efectua un antrenament cardio la un nivel ridicat si va va ajuta sa ajungeti mai repede la rezultele dorite. Optati pentru o bicicleta usor de folosit, cu numeroase functii pentru un program intens de slabit.
  • bicicleta mecanica – este mai ieftina in comparati cu alte modele. Este ideala pentru gimnastica pasiva, care nu necesita mult efort fizic. Mecanismul sau este asemanator unei biciclete de strada, iar miscarea este redata de cureaua fara volanta.

In momentul alegerii unei biciclete fitness, pretul reprezinta un factor important de care trebuie sa tineti cont. Pretul acesteia difera in functie de volanta si modelul ales.

Acest aparat reprezinta o achizitie importanta, asadar mizati in special pe calitate si pe confort. Tineti cont de toti acesti factori, pentru a achizitiona o bicicleta fitness potrivita pentru nevoile si cerintele voastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *