Salopete de blugi pentru bărbați

Vechile trenduri se întorc!

O salopetă de blugi pentru bărbați este un obiect vestimentar pe care nu îl vei întâlni prea des dar care întoarce toate privirile atunci când este purtat.

Salopetele de blugi pentru bărbați sunt o alternativă perfectă la clasicii blugi pe care toată lumea îi poartă. De fiecare dată când vrei să ieși din tipare și din zona ta de confort, alege să înlocuiești simplii blugi cu salopete din același material care vor avea un mai mare impact stilistic în ținutele tale. Datorită bretelelor ajustabile și a sistemului de închidere, poți regla salopeta exact pe măsurile tale sau chiar să o porți puțin mai lejeră dacă te simți mai confortabil.

Pentru vară, sunt disponibile și salopete de blugi pentru bărbați cu pantaloni scurți care sunt numai bune pentru sezon cald. Chiar dacă lungimea acestora vine undeva până zona genunchilor, poți rula de câteva ori tivul pentru un look mai relaxat și urban.

În ceea ce privește suprapunerea de elemente, pe dedesubtul unei salopete de blugi poți purta de la tricouri casual și bluze subțiri până la cămăși și maieuri. În legătură cu încălțămintea, poți alege de la espadrile și șlapi până la încălțăminte sport sau pantofi de piele mai casual, în funcție de zona în care dorești să te îndrepți cu ținuta.

Pe lângă clasicul model cu bretele ajustabile, mai sunt disponibile și salopete de blugi pentru bărbați cu mâneci. Acestea duc foarte mult spre salopetele muncitorești dar reinterpretate. Integrate corect în ținutele tale poți obține lookuri minimale și foarte moderne din foarte puține piese.

O astfel de salopetă poate fi purtată ca atare fără nimic altceva pe dedesubt pentru că în partea de sus are aspectul unei cămăși de care poți profita și să lași câțiva nasturi descheiați pentru un aer relaxat. O sursă foarte bună de inspirație dacă ești atras de acest curent o reprezintă ținutele de street style și blogurile de specialitate care sunt din ce în ce mai mult la număr în ultima vreme.

Salopetele de blugi pentru bărbați sunt acele piese din garderobă care fac diferența dintre un stil mai clasic și obișnuit și unul mai dinamic și modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *