20 de lucruri necesare in bagaj pentru vacanta ta de o saptamana

Daca esti in cautarea unei vacante perfecte pe durata unei saptamani (sa zicem de exemplu un city-break Paris), alaturi de familie, prieteni sau cei dragi, trebuie sa tii cont ca bagajul pe care il vei avea la dispozitie nu va avea dimensiuni foarte mari, trebuie sa fie cat mai usor de umblat cu el, dar si mobil, avand o greutate acceptabila pentru calatoria pe care o vei face. Astfel, tinand cont de aceste detalii, ar trebui sa ai in valiza ta doar lucrurile importante si tot ceea ce este necesar, fara lucruri inutile sau care nu vor fi folosite.

Banii, actele, cat si biletele pentru o calatorie sunt astfel cele mai importante lucruri pe care va trebui sa le ai intr-o geanta pe care o vei avea mereu langa tine, fiind necesare oriunde vei merge.

Aparate precum laptopuri, tablete, camere foto sau chiar smartphone-uri nu ar trebui sa lipseasca, de asemenea, din bagajul tau. Totodata, nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau incarcatoarele, dar nici bateriile sau acumulatoarele acestor aparate. Acestea sunt lucruri care pot fi furate cu usurinta, asa ca va trebui sa le ti cat mai aproape de tine si sub atentia ta.

Obiectele cosmetice: pasta de dinti, periute, gel de dus, sampon, deodorant, servetele umede, dar si uscate nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau, desi ai putea sa le cumperi de la un magazin din apropierea destinatiei (nu iti irosi timpul facand cumparaturi ).

In plus, bagajul tau ar trebui sa contina medicamente, antibiotice in cazul in care te vei imbolnavi sau va aparea o problema cu starea ta de sanatate. Totusi, nu ar trebui sa fie o problema importanta alegerea hainelor pe care vei lua cu tine in aceasta vacanta. Tine cont de sezonul in care doresti sa mergi in calatorie, de vremea, dar si de temperatura de afara. Nu lua cu tine obiecte vestimentare pe care esti sigur ca nu le vei purta pentru ca iti vor ingreuna bagajul si va trebui sa renunti la alte lucruri care iti vor fi de folos. Va trebui ca bagajul tau sa fie cat mai accesibil si sa corespunda cerintelor companiei de transport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *