Discutie despre ceasuri intr-un podcast

Pe acest site puteti gasi mai multe articole despre ceasuri, cum a fost cel legat de istoria ceasurilor Longines, pe care am scurtat-o destul de mult ca sa nu fac un intreg articol bibliografic despre aceasta marca de ceasuri. Au mai fost si articole despre ce tipuri de ceasuri sa purtati in functie de tipul de personalitate si multe alte articole similare. Articolul de astazi insa va fi o discutie simpla despre ce inseamna sa fii un pasionat de ceasuri.

Ascult cu placere unul din cele mai bune podcasturi de pe internet – Hello Internet – pentru cei care aveti drumuri lungi prin tara si aveti chef de relaxare, il recomand cu placere. In cadrul acestui podcast este o discutie recurenta despre ceasuri, utilitatea lor si despre felul in care sunt vazute ca niste bijuterii in societatea actuala.

Brady are o intreaga colectie de ceasuri, colectie care se intinde pe o perioada de 60 de ani, incepand de la niste ceasuri clasice de mana la precum Omega Speedmaster (ceasul purtat de Neil Armstrong pe luna) pana la Slow Watches, un tip de ceas destul de interesant, care are o singura liniuta si care se invarte o singura data in 24 de ore. Si binenteles, Grey (ca n-am precizat, CGP Grey si Brady Haran gazduiesc acest podcast) e pasionat de tot ce este nou si a testat in ultimele luni un device care e dorit de toata lumea: Apple Watch. Spoiler alert, mai au multe de rafinat la el, dar poate cel mai important lucru e sa ii mareasca durata de viata a bateriei, care abia ce tine o zi.

Ma astept ca in podcastul lor sa fie foarte multe discutii viitoare despre ceasuri, asa ca sunt curios sa vad la ce ceas o sa ajunga pana la urma. Sunt o multime de tipuri de ceasuri barbatesti de unde pot alege, asa ca ramane de vazut care va fi urmatorul ceas pe care il vor analiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *