Lenjerie pentru momente speciale

Se apropie o aniversare si nu ai nici o idee legat de un cadou pentru prietenul / iubitul / sotul tau ? Cauti sa faci ceva diferit fata de alte aniversari si nu ai o idee in minte legat de ce ai putea face sa il surprinzi. Ei bine, iti venim in ajutor cu cateva idei legate de ce poti sa faci la o astfel de aniversare.

Conteaza foarte mult si locatia in care te afli, asa ca incearca sa il scoti cumva din zona de confort intr-o locatie pe care o apreciaza sau care crezi ca o apreciaza din orasul in care stai, ca sa ii oferi relaxare. Iar daca doriti sa plecati, cauta sa ii faci plac ducandu-l intr-o locatie care doreste sa o vada de multe zile.

In oricare situatie, cauta sa il relaxezi si sa il faci sa se simta bine inainte de un alt moment placut. Stim cu totii ca barbatii iubesc sexul si il cauta, pentru ca e cumva o programare genetica pentru acestia, utila pentru perpetuarea speciei, de care acestia nu prea pot scapa. Nu spunem neaparat ca doar la asta se gandesc, dar oferiti-le ocazia si probabil ca nu vor refuza. Iar la evenimente mai speciale, trebuie  sa le oferim ceva care mai kinky, mai special pentru ei, ganditi-va dresuri si colanti, cosplay sau ceva care le porneasca motorasele pentru o noapte de neuitat.

Daca sunteti cu prietenul, nu uitati de protectie adecvata (desi acelasi sfat se poate aplica si cuplurilor casatorite, mai ales daca nu isi mai doresc copii) si sa incercati sa va bucurati de experienta.

Iar daca dupa acest articol v-ati decis ca vreti ceva mai interesant din punct de vedere sexual in viata dumenavoastra, puteti sa va achizitionati diverse modele de lenjerie de la magazinul SevenSins. Puteti sa faceti asta online sau puteti sa ii vizitati si la magazinul acestora din centrul Bucurestiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *