Podele stralucitoare

Acum ceva luni am preluat un fel de “microb” de la cineva, cineva care era foarte pasionat de curatenie. Nu eram o persoana care traia cu pungi intregi de gunoaie prin casa, dar cu siguranta nu ma chinuiam in fiecare saptamana sa imi curat apartamentul.

In aceasta persoana de care vorbesc a venit intr-o zi la mine si pe cand vorbeam una alta si curatam mi-a explicat cum sa fac ce trebuie facut in cadrul curateniei mai eficient si mai bine si ce produse sa folosesc. Prin produse ma refer la produsele de curatenie gen Cilit, Ajax sau ce alte produse ar fi mai, produse utile pentru curatarea suprafetelor din casa, dar si legate de aspiratoare cu sac sau fara, ce tip de laveta sa folosesc si pana si ce tip de pamatuf e mai bun pentru curatarea in profunzime a casei.

Nu credeam ca o sa ajung sa discut in profunzime astfel de probleme legate de curatenie si o sa fiu atat de interesat, dar aparent m-a prins si pe mine ideea de curatenie si ca totul trebuie sa fie luna prin casa. Iar asta m-a influentat in special legat de curatarea parchetului si a gresiei prin casa, care trebuie sa fie luna in fiecare zi. Tin un mop la dispozitie prin casa ca sa pot face curatenie constant, imediat ce va ca podeaua se murdareste.

Am niste produse potrivite pentru asta, la fel si uneltele la indemana. Din fericire insa, nu am ajuns la nivelul compulsiv, dar imi place sa fie totul curat si sa straluceasca podeaua atunci cand aprind becurile seara sau cand soarele intra pe fereastra si luceste in podea.

Probabil ca nu sunt singurul care are placerea asta zi de zi, deci domnilor si doamnelor, lasati aici comentarii legate de cum va place sa va curatati casa si ce partea a casei va place sa o tineti mereu curata si stralucitoare.

podea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *