Madonna si Prince, din nou prieteni

Madonna, “Queen of Pop”, de nenumarate ori descrisa ca fiind “una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor” se dovedeste a fi pe primul loc in topul celor mai bine vandute cantarete ale secolului XX.

Prince, cunoscut ca si unul dintre cei mai buni interpreti live din lume si din toate timpurile, este detinatorul a sapte premii Grammy.

Cei doi reprezentati de valoare ai industriei muzicale internationale s-au impacat dupa aproape doua decenii de divergente, dupa ce diva americana a asistat la recentul concert sustinut de Prince, la Madison Square Garden din New York.

La inceputul anilor ’80 Madonna si Prince au fost prieteni apropiati, au inregistrat si un duet impreuna – “Love Song”.
Prince a aflat ca Madonna este in public, apoi, in timpul concertului s-a oprit in mod special pentru a o saluta, zgomotos, ironizand in acelasi timp preturile piperate ale biletelor vandute pentru concertele lor.

Se spune ca trecerea timpului si experienta acumulata aduce cu sine intelepciune, intelegere profunda si libertatea de a aprecia calitati ale semenilor nostri. Putem considera aceasta intamplare o dovada ca intr-adevar, asa este. Dar sa nu uitam, nimic nu este intamplator.
madonna si prince

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *