Make-up classic sau make-up natural ?

Din cate stiu eu, cel mai bun machiaj este acela care iti evidentiaza trasaturile si eventual ascunde micile imperfectiuni.

In general, in topul preferintelor de iarna predominante sunt culorile si nuantele inchise. Asta insa nu ne impiedica sa alegem un machiaj natural, inspirat din tendintele de ultima ora. In plus, sunt usor de realizat si constituie alegerea ideala pentru iubitorii de autentic. Aplicarea fardurilor in nuante de maro sau ciocolatii, cu texturi sidefate sau metalice confera luminozitate privirii.

Tenul impecabil, sau cu cel mult un blush trandafiriu, echilibreaza buzele nude iar pentru accentuarea zonei ochilor putem aplica fard inchis pe pleoapa superioara, si o nuanta deschisa, de la alb spre auriu metalizat in unghiul intern al ochiului.

Conditiile meteo din aceasta perioada ne poate afecta puternic tenul daca nu il hidratam corespunzator. In fiecare sezon trebuie sa avem crema adecvata. Pentru a determina mai usor care e cea mai buna alegere, putem solicita un test pentru a determina ce tip de ten avem si apoi sa auzim recomndarile specialistilor.

make up classic sau make up natural

1 thoughts on “Make-up classic sau make-up natural ?

  1. Pingback: Make-up classic sau make-up natural? - Yes Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *