Pe terasa la umbra..

coffee-talk

N-am suferit inca de canicula in aceasta vara. Am avut o vara usor cam ploioasa, sper ca in aceasta vara sa nu avem aceleasi probleme cu vremea ca in anul trecut. La cum sper sa nu avem o canicula criminala incat sa ajungem la 40 de grade celsius in Iulie. Iar daca ajungem la temperaturile respective, probabil ca ma voi retrage undeva departe de capitala, undeva unde apa de rau de racoroasa iar noptile sunt suportabile. Deci probabil undeva pe la vreo cabana pe la munte. Pentru ca daca ajungem la temperaturile respective, nici nu vreau sa imi imaginez ce caldura va fi in Bucuresti.

Va scriu acum de pe terasa unui bar din centrul capitalei, undeva la umbra (desi afara nu arde soarele foarte tare), cu un capuccino langa mine, asteptand o gasca de prieteni pentru o noapte de pomina. Undeva pe langa mine este o florarie non-stop, pregatita oricand sa vanda cate o floare vreunui domn care vrea sa impresioneze sau pur si simpla sa surprinda o domnisoara pe care o place. N-am prea vazut domnisoare care sa cumpere flori, deci ma gandesc ca de asta mai cumpara lumea flori.

Pe langa asta, mai avem vesnicele terase de pe langa, cu domni si domnisoare imbracate frumos, incercand sa convinga oamenii sa intre in localurile la care lucreaza acestia. E pana la urma jobul lor, dar la ora asta, intr-o zi de vineri e ceva mai dificil sa convinga oamenii. Surprinzator, dupa ora 23:00 centrul Bucurestiului incepe sa se anime, fiind greu sa mai treci pe langa oameni din cauza aglomeratiei.

Oamenii cauta distractia in Bucuresti, iar centrul vechi e plin de cluburi, restaurante si diverse baruri cu diverse motive. In unele cu muzica mai buna, in alte cu muzica mai putin buna, depinde de preferinte.

Va las cu o intrebare: ce faceti voi intr-o zi de vineri seara in Bucuresti ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *