Cizme de piele cu platforma

O garderoba completa trebuie sa cuprinda si o pereche de cizme de piele. In general cand dorim sa achizitionam o pereche de cizme de piele, ne gandim daca ar trebui sa alegem varianta cu talpa plata sau varianta cu toc. Mai avem insa o alta optiune și anume o pereche de cizme de piele cu platforma. Poate ca acest tip de cizme nu este cel mai popular, insa o astfel de alegere vine cu o multime de avantaje, mai ales in ceea ce priveste confortul.

Cum putem purta o pereche de cizme de piele cu platforma

Poate ca nu este simplu sa asortam o pereche de cizme de piele cu platforma, insa daca va ghidati dupa cateva reguli de baza, cu siguranta ca acest tip de cizme va urca in topul preferintelor dvs.

In general, acest tip de cizme este potrivit pentru a fi purtat cu pantaloni, indiferent ca doriti sa creeati o tinuta office sau una casual. Daca doriți sa mergeti la birou cu o astfel de tinuta, trebuie sa evitati pantalonii mulati. Pantalonii trebuie sa acopere cizmele si sa nu lase sa se vada ce fel de incaltari purtati. Aceasta nu ar trebui sa fie o problema, mai ales iarna cand materialele din care sunt confectionati pantalonii sunt mai groase.

La fel de potriviti pentru o pereche de cizme cu platforma sunt si blugii. Pentru evenimentele ce au loc in timpul liber, puteti alege chiar si o pereche de blugi skinny, peste care sa purtati cizmele. In aceasta situatie insa este de preferat sa alegeti o bluza sau o camasa mai lunga.

Un look cu adevarat feminin este acela care contine si o fusta, nu-i asa? Ei bine, astfel de cizme pot fi asortate si cu fuste. In general, orice fusta casual poate fi purtata cu cizme cu platforma.

Alegerea unei perechi de cizme din piele naturala este foarte importanta nu doar din motive estetice. Avand in vedere ca vom petrece cateva ore purtand cizmele, este important ca picioarele noastre sa se simta cat mai confortabil. Pielea naturala ajuta in acest sens, insa trebuie sa avem in vedere si marimea pe care o alegem.

Veti putea gasi in magazine inclusiv cizme cu platforma ortopedica, care sunt excelente pentru postura si sanatatea coloanei vertebrale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *