Cum să accesorizezi rochia tip cămaşă

3 ţinute cool de vară

Rochia tip cămaşa este o piesă vestimentară esenţială pe care orice femeie, fără excepţii, trebuie să o aibă în garderobă. Este chic, versatilă şi se încadrează perfect mai ales într-un registru casual, deşi accesorizată corect se poate încadra foarte bine şi în alte stiluri.

Rochia-camașă este o piesă uşor de accesorizat şi în plus, poate avantaja majoritatea siluetelor. Cum să nu o îndrăgeşti? Este ideală pentru femeile cu silueta androgină, pentru cele cu silueta tip clepsidră şi chiar şi pentru femeile plinuţe – cureluşa în talie adăugată acestei cămăşi sau eventual un decolteu subtil pot face minuni, atrăgând atenţia asupra bustului şi camuflând astfel zonele cu probleme.

Şi pentru că suntem în plin sezon estival, ne-am gândit să venim cu câteva propuneri de ţinute şi cu idei despre cum să accesorizezi rochia tip cămaşa pentru a avea în permananță un look fără cusur.

  1. Este weekend şi te-ai gândit că după o săptămână grea de lucru, ai nevoie de o sesiune de shopping bine-meritata? Perfect! Adopta o ţinută relaxată, purtând o rochie camasa cu o pereche de sneakerși, o geantă mini de umăr în care să îţi încapă portofelul, rujul şi cheile – ai nevoie de mâini libere pentru o zi de shopping de succes. Dacă este răcoare afară poţi opta să adaugi ţinutei şi o jachetă scurtă din piele. Alege şi nişte ochelari de soare pentru o notă chic.
  2. Te pregăteşti de o ieşire de seară cu prietenele şi nu ştii ce să porţi? Rochia tip cămaşă reprezintă alegerea ideală – te vei simţi extrem de confortabil, iar pentru o notă de glam poţi accesoriza ţinuta cu o pereche de sandale bej şi cu o geantă de umăr colorată. Nu uita de ceasul în nuanţe nude şi de rujul roşu. Perfect!
  3. Te gândeai că rochia tip cămaşa este destinată exclusiv ţinutelor casual? Te-ai înşelat! O poţi purta chiar şi la birou într-o zi dogoritoare de vară. Ai însă grijă să alegi un model de rochie nu foarte scurtă şi în niciun caz cu transparente. Asorteaz-o cu o geantă supradimensionată, cu o pereche de escarpeni şi desigur, cu o atitudine pe măsură!

Tu cum alegi să îţi scoţi rochia în oraş?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *