Cat ai cheltui pe niste cizme ?

Chiar daca nu sunt genul de persoana care se imbraca foarte fashion, am grija sa imi asortez cat de cat imbracamintea incat sa nu arat foarte ciudat atunci cand ajung inevitabil si la locul de munca. Adica n-as combina vechi o fusta cu un tricou, ca sa ne intelegem. Incerc sa am grija de cele mai multe ori cum ma imbrac, dar nu prea bag de seama cu ce ma incalt.

La capitolul incaltaminte am dubios de putine perechi, doar vreo 4 pe care le rotesc constant, comparativ cu ceva prietene de ale mele, care au peste 10 perechi de incaltari. Iar acum pe iarna, sunt cumva nevoita sa merg intre cizmele de iarna si niste adidasi simpli, care nu sunt foarte utili cand pe jos e ud sau zapada. Motiv pentru care am cam decis ca e timpul sa imi mai iau inca o pereche de incaltari. In primul rand pentru ca daca actualele cizme pe care le am se rup, e cam nasol, pentru ca trebuie sa merg in adidasi, iar acum, pe frigul si ghetusul pe care il avem afara, nu as prea vrea asta. Iar in al doilea rand, parca as vrea ceva diversitate, macar la capitolul acesta.

Problema e ca nu am un buget atat de mare pentru o pereche de cizme. Am un buget de maxim 150 de lei pentru o pereche de cizme bune. Am vazut pe Elefant doua perechi care intra in pretul respectiv, dar din pacate ambele sunt cu toc, iar mie nu imi prea place sa port incaltaminte cu toc. Asa ca vin cu o intrebare pentru posesoarele de cizme simple din Romania: ce pereche de cizme mi-ati recomanda in bugetul stabilit de mine care sa nu fie cu toc, dar care sa ofere protectie buna impotriva frigului si sa aiba o talpa aderenta ?

Astept raspunsurile voastre in comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *