Lenjerie sexy pentru barbati ?

Daca ai crescut in aceeasi generatie ca si mine, probabil ca ti se pare ciudat sa auzi cuvintele din acest titlu. Mai ales pentru ca in general lenjeria pentru barbati nu este la fel de puternic promovata precum este lenjeria sau hainele sexy pentru femei. Probabil e un lucru normal, tinand cont ca sunt putini barbati care au intentia de ii oferi unei femei niste momente de preludiu erotice. Dar asta nu inseamna ca nisa aceasta nu exista pe piata, pentru ca sunt ceva magazine care va astfel de lenjerie. Nu e ca si lenjeria intima simpla, e ceva pentru momente speciale, dar daca tu si partenera ta aveti astfel de idei / placeri, cu siguranta e ceva ce merita incercat. Acum totul depinde de ceea ce vrei sa incerci.

Cand ma gandesc la preludiu la barbati imi aduc aminte de un film (care de altfel a fost si transpus intr-o piesa de teatru) numit “Full Monty”. In cazul in care nu ati vazut filmul si mai ales piesa de teatru, e suficient sa spun ca nu este pentru persoanele sub 18 ani, pentru ca va contine momente de nuditate. Termenul de “full monty” e ceva folosit in striptease, ceea ce inseamna “gol”, “dezbracat”. In film ideea era ca pentru a isi permite sa mai aduca niste bani in casa, niste fosti muncitori din Sheffield recurg la acest gest pentru a atrage femeile la un show erotic, chiar daca nici unul dintre ei nu este un “macho man”, ca sa descriu mai simplu ideea filmului.

Cert e ca aceeasi situatie o puteti intalni in dormitor, intr-un mediu privat in care cu siguranta nu aveti o problema in a va vedea dezbracati. Ideea e momentul in care ajungeti acolo sa fie mai interesant. Iar daca sunteti in cautare de idei, aruncati o privire pe SevenSins, au cateva produse cumva interesante. Iar daca va place sa le vedeti fizic, au si un magazin in Bucuresti unde puteti sa ii vizitati fizic si sa le vedeti parte din produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *