Cum sa alegi sutienul potrivit

Piesa de lenjerie de corp si totodata articol ce pune in evidenta sanii, sutienul trebuie ales corespunzator marimii fiecarei fete sau femei, altfel putand provoca o serie de neplaceri si chiar probleme de sanatate. In cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva elemente dupa care sa te ghidezi pentru a-ti alege sutienul potrivit.

Datorita dezvoltarii ce a aparut in materie de sutiene si a unei oferte bogate existente pe piata, clientelor le vine tot mai greu sa se hotarasca, sa isi aleaga un sutien cu marime potrivita, care sa asigure sustinerea necesara si totodata sa puna sanii in evidenta. Asadar cand mergi sa-ti alegi un sutien trebuie sa tii cont in primul rand de trei aspecte: masura sutienului, scopul sutienului si culoarea lui.

In ceea ce priveste masura sutienului, trebuie sa mergi la cumparaturi stiind macar orientativ cat porti la sutien. Apoi trebuie sa te gandesti pentru ce ocazie il cumperi, astfel incat sa fie corespunzator: daca il vei purta cu o rochie fara umeri, daca il vei folosi pentru momentele in care alergi, daca il vei folosi zilnic etc. De asemenea culoarea are un rol important pentru ca este de preferat ca sutienul sa nu se vada prin haine sau cel putin sa nu fie intr-un contrast neplacut cu ele.

Atunci cand mergi la magazin este important sa alegi pentru proba mai multe modele de sutiene si mai multe marimi, apropiate de marimea ta, pentru a fi sigura ca la final vei alege modelul potrivit cu marimea potrivita. Atunci cand probezi sutienul seteaza bretelele la lungimea lor maxima, precum si copcile din spate la capacitatea cea mai larga.

Este important ca atunci cand probezi sutienul sa nu existe spatiu sub banda de sub sani in momentul in care stai dreapta. Daca acest lucru nu se intampla, inseamna ca nu ti-ai ales marimea potrivita.

Dupa ce ai probat sutienul si te-ai asigurat ca este unul de calitate si ca ti se potriveste, il poti cumpara.

sutien

One thought on “Cum sa alegi sutienul potrivit

  1. Pingback: Alegerea unui sutien potrivit - Yes Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *