Finalist Eurovision 2013

Weekendul acesta a fost ales concurentul care va reprezenta Romania la Concursul Eurovision 2013 ce se va desfasura anul acesta la Malmo, in Suedia.

Cel care a fost desemnat castigator sambata in cadrul competitiei nationale pentru gasirea celui care va reprezenta Romania la Malmo este Cezar, cu melodia “It’s my life.” El a fost desemnat castigator atat prin voturile publicului, cat si prin cele ale juriului, cele doua avand o pondere egala in rezultatul final.

Cezar a reusit sa obtina 12 puncte din partea celor care au votat, clasandu-se astfel pe primul loc al competitiei nationale. El a primit cele mai mari punctaje din partea juratilor Mihai Ogasanu (8 puncte), Alexandra Cepraga (8 puncte), Eduard Carcota (10 puncte) si Andrei Tudor (12 puncte).

Cezar a participat in concurs alaturi de alti 11 concurenti: Casa Presei, Narcis Iustin Ianau, Freestay, Elena Carstea Muttart, Luminita Anghel, Ovidiu Anton, Cristian Prajescu, Electric Fencte, Al Mike feat. Renee Santana, Tudor Turcu si Andrei Leonte.

finalist eurovision 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *