5 moduri de a purta o esarfa

Esarfele sunt accesoriul cel mai la indemana si mai colorat din garderoba noastra, mai ales in perioada toamna-iarna.

Fie ca le purtam pentru a ne crea un look perfect sau doar pentru a ne tine de cald, esarfele pot fi purtate in diverse moduri, cat mai diferite si mai interesante, oferind la final un look original.

Pentru astazi am pregatit 5 moduri in care se poate purta o esarfa:

  1. Cel mai simplu este stilul neglijent: daca te grabesti sau nu ai chef sa-ti aranjezi esarfa, atunci pur si simplu infasoar-o lejer in jurul gatului;
  2. Stilul funda: daca doresti un look romantic, poti obtine asta legand in fata, in forma de funda, o esarfa dreptunghiulara, asta dupa ce ai dat esarfa dupa gat.
  3. Daca iti doresti ca esarfa sa-ti tina de cald, atunci cel mai simplu ar fi sa o infasori cat mai mult in jurul gatului (dar sa nu fie strans). Pe langa faptul ca iti tine de cald, arata si foarte bine.
  4. Varianta cu “capetele libere”: infasoara esarfa o singura data pe gat , apoi cand cele doua capete sunt fata in fata, pe unul din ele du-l peste umar.
  5. Un alt mod interesant de a purta esarfa este cel de “cowboy”: fa un fel de triunghi din esarfa, cu doua dintre varfuri pe umerii tai, apoi incruciseaza cele doua varfuri la spate, adu-le din nou in fata si leaga-le pe sub triunghi.

Exista numeroase moduri de a purta o esarfa. Important e sa fii creativa si sa ai cateva minute la dispozitie.

esarfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *