Tratamente naturiste pentru pistrui

Pistruii sunt pete cafenii ce se accentueaza de la soare. Leziuni cutanate benigne, pistruii pot fi un atu pentru unele femei, in timp ce pentru altele sunt o adevarata “povara” in calea frumusetii lor. Daca te numeri printre cele care incearca sa scape de pistrui, atunci mai jos vei gasi cateva tratamente naturiste pentru pistrui.

Nu te astepta insa ca rezultatele sa vina dupa prima incercare. In timp ce unele masti si tratamente fuctioneaza pentru cateva femei, la altele nu au niciun efect. Asadar daca incerci de mai multe ori acelasi tratament si vezi ca nu da roade, incearca si altul pentru a obtine rezultalte dorite.

  1. Lamaie cu glicerina – amesteca o lingurita de zeama de lamaie cu una de apa oxigenata si o lingurita de glicerina, apoi aplica in fiecare dimineata si seara pe fata si maseaza.
  2. Masca cu fragi – se zdrobesc fragii si se amesteca cu putina zeama de lamaie si amidon, apoi se aplica pe fata pentru aproximativ 20 de minute.
  3. Lotiune cu lapte dulce si castravete – se taie un castravete in felii mici care se pun mai apoi intr-o cana peste care se toarna lapte nefiert. Dupa cateva ore se tamponeaza fata cu lotiunea obtinuta.
  4. Masca cu zeama de lamaie si drojdie de bere – se amesteca 3 linguri de zeama de lamaie cu 20 de grame de drojdie de bere si 20 de grame de tarate de grau. Masca obtinuta se aplica pe fata de cateva ori pe saptamana.

Pistrui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *