Alegerea celui mai bun rimel

Pentru un look cat mai frumos si bine realizat un rimel bun este foarte important. De aceea poate fi foarte greu sa alegi un rimel bun, mai ales ca pe piata exista o multime de variante, diverse culori sau formule. Ca sa-ti facem munca mai usoara, te poti folosi de cele ce urmeaza pentru alegerea celui mai bun rimel.

Daca vrei sa alegi un rimel dupa brand, incearca sa tii cont si de pret. Daca pretul este foarte mare, nu inseamna neaparat ca rimelul este foarte bun. Fa o cercetare de piata sa vezi care sunt preturile rimelurilor in general , apoi alege unul care sa nu fie nici foarte scump, dar nici foarte ieftin. Totusi, mai bine ar fi sa nu te axezi foarte mult pe aceste doua aspecte si sa alegi rimelul in functie de periuta pe care o are sau de formula folosita.

Incearca sa alegi rimelul in functie de nevoile pe care le au genele tale. Daca le ai subtiri si cu o culoare deschisa, poti opta pentru un rimel care sa dea volum genelor tale. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este formula rimelului. Gandeste-te bine cum ti-ar placea sa fie rimelul: sa se stearga usor, sa fie rezistent la apa etc.

Foarte importanta este si periuta rimelului. Pentru a obtine gene groase trebuie sa folosesti o periuta cu peri scurti, in timp ce pentru separarea genelor sau definirea lor este indicata o periuta cu peri mari si distanti.

Dupa toti acesti pasi nu mai ramane decat sa-ti alegi culoarea. Pentru un look natural este foarte bun un rimel deschis, insa pentru gene care sa iasa in evidenta sunt indicate culori precum maro sau negru, tinandu-se cont si de culoarea parului.

rimel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *