Plimbarile zilnice, miscarea si somnul

plimbarile zilnice frumuseteDe obicei cand trebuia sa ajung undeva, inclusiv la locul de munca, alegeam mijloacele de transport in comun. Mai ales dimineata…

Acum, in ultimul timp, aleg plimbarile pe jos, mai ales dimineata! Imi da o minunata stare de bine!

Stiati ca miscarea activeaza circulatia sanguina? Cu siguranta ! Dar stiati ca ne ajuta sa suportam mai bine capriciile iernii? Nu ezitati asadar plimbarile pe jos, chiar daca e frig si chiar daca ninge.

Pentru protectia pielii este necesara folosirea unei creme antisolare. Daca bate vantul intens sau daca suntem la munte si practicam sporturi de iarna, ar fi bine sa folosim o crema foarte grasa, care sa formeze un fel de manta de protectie pentru tenul nostru. Sa nu uitam de balsamul de buze!

Ii putem spune si somn de frumusete dar este normal ca in aceste luni reci, pana prin martie sa dormim cel putin cu o ora in plus. In caz contrar, vom arata obosite, chiar imbatranite.

Atat incaperea in care muncim cat si cea in care dormim trebuie sa fie bine aerisite si cu un grad normal de umiditate, pentru a preveni deshidratarea pielii.

Nu va “legati” de calorifere / seminee / teracote sau alte surse de caldura din casa…iesiti, plimbati-va, mancati putin si des, consumati lichide suficiente si odihniti-va. Frumusetea nu e capricioasa, are doar nevoie de putina atentie…in fiecare zi… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *