Uleiul de migdale dulci

Folosit inca din vechi timpuri, uleiul de migdale dulci este renumit in cosmetica fiind un foarte bun emolient natural.

Datorita continutului bogat in vitamine, minerale si acizi grasi, uleiul de migdale aduce o serie de beneficii organismului nostru printre care se numara: reducerea ridurilor, inmuierea zonelor uscate, inducerea unei stari de relaxare, hranirea si revigorarea pielii. Este foarte bun ca ulei de masaj, atat pentru corp, cat si pentru fata, datorita proprietatilor sale si a faptului ca nu se absoarbe repede si nu lasa pielea grasa.

Uleiul de migdale poate fi folosit si ca demachiant, pentru toate tipurile de ten, avand o textura apropiata de cea a sebumului pe care il produce pielea.

Daca va doriti un par mai stralucitor, atunci puteti aplica cu incredere cateva picaturi de ulei de migdale, apoi sa masati scalpul. Veti avea astfel un par mai frumos, cu fire puternice si stralucitor.

Uleiul de migdale mai are si alte intrebuintari printre care se numara: tratarea cearcanelor si hidratarea buzelor, calmarea tuselor si a intoxicatiilor digestive, stimularea vederii, imbunatatirea memoriei, etc.

ulei migdale oleaginoase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *