Despre uleiul de ricin

Multe dintre noi incercam diferite tratamente minune, de obicei foarte scumpe, in speranta ca vom repara diverse probleme ale organismului nostru. Uleiul de ricin are o multime de efecte benefice pentru genele, sprancenele, parul si unghiile noastre, asa ca de ce sa nu-l folosim?

In primul rand, uleiul de ricin hidrateaza genele si ajuta la regenerarea lor. Poate fi aplicat foarte usor, fie cu un betisor de vata, fie cu peria unui rimel vechi, spalata foarte bine. Este recomandat sa fie folosit in fiecare seara timp de o luna pentru a se vedea efectele.

In al doilea rand, uleiul de ricin ajuta la regenerarea genelor. Trebuie aplicat ca si in cazul genelor in fiecare seara prin masarea zonei.

Uleiul de ricin este foarte bun si in cazul caderii parului. Se poate folosi simplu, aplicat la radacina parului, sau ca ingredient intr-o masca pentru par, alaturi de vitamina A, vitamina E si ulei de masline.

Nu in ultimul rand, uleiul de ricin este foarte eficient pentru intarirea unghiilor. In acest caz este bine ca inainte de aplicare uleiul sa fie incalzit. Pentru rezultate cat mai bune trebuie aplicat de trei ori pe zi, masand un minut fiecare unghie in parte, inclusiv zona cuticulei.

ulei de ricin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *