Manichiura de Craciun

Unghiile sunt foarte importante pentru a va definitiva look-ul de Craciun, asa ca v-am pregatit astazi cateva modele care sa va ofere inspiratie pentru manichiura de Craciun.

In primul rand trebuie sa va ganditi daca doriti sa aveti unghii naturale sau false. Daca optiunea se indreapta spre cea de-a doua varianta, atunci un salon specializat care sa va realizeze diverse modele cu specific de Craciun este cea mai buna alegere.

In cazul in care optati pentru unghii naturale, atunci va puteti face manichiura fie la salon, fie acasa pentru a economisi bani si timp. Daca alegeti varianta salonului este foarte posibil ca cele de acolo sa vina cu idei care sa va fie pe plac.

Daca vreti sa va faceti manichiura acasa, singure, atunci puteti opta fie pentru niste culori specifice acestei sarbatori: rosu, alb, verde, simplu sau in diverse combinatii, fie pentru modele. Puteti alege stelute albe pe unghii de culoare rosie, sau chiar braduti. Daca va pricepeti va puteti desena chiar si un Mos Craciun.

Pentru a va inspira puteti cauta poze si tutoriale pe internet.

manichiura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *