Oua umplute cu sunca sau salam

Ingrediente oua umplute cu sunca sau salam

  • Oua 8 buc
  • unt 50 g
  • sunca presata sau salam 200 g
  • castraveti in otet 75 g
  • lamaie 75 g
  • mustar 20 g
  • verdeata 1/2 leg
  • piper
  • sare
  • Metoda de preparare oua umplute cu sunca sau salam

    Se fierb ouale, se curata, se taie in doua, in lung, se scot galbenusurile, se trec prin sita, se amesteca cu untul, mustarul, zeama de lamaie si se potriveste gustul cu piper si sare. Se adauga sunca sau salamul dat prin masina de tocat si castravetii in otet taiati cubulete si scursi bine. Se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie, se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt si se aranjeaza ouale pe un platou.

    oua

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *