Sos Casandra

Ingrediente Sos Casandra

  • Sos brun (spaniol) 600 g
  • ciuperci 400 g
  • sunca presata 100 g
  • margarina sau unt 100 g
  • bulion de tomate 30 g
  • asmatui 1/2 leg
  • tarhon 1/2 leg
  • cascaval ras 150 g
  • piper
  • sare
  • Metoda de preparare Sos Casandra

    Ciupercile se oparesc, se scurg si se calesc in margarina, se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat impreuna cu sunca. Se adauga sosul brun, o lingura de bulion de tomate, piper si putina sare si se mai fierbe 5 min. La sfarsit se pune asmatuiul si tarhonul oparit si tocat. Se foloseste la macaroane si la alte paste fainaoase. La servit, peste fiecare portie de macaroane, se pun 2-3 linguri de sos si se presara cu cascaval ras.

    sos rosu casandra

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *