Supa de ciuperci

Ingrediente supa de ciuperci

  • Ciuperci proaspete 600 g
  • morcovi 150 g
  • patrunjel 75 g
  • telina 150 g
  • ceapa 150 g
  • unt 75 g
  • faina 25 g
  • smantana 100 g
  • verdeata 1 leg
  • sare
  • Metoda de preparare supa de ciuperci

    Zarzavatul de supa se taie julien, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare. Dupa 30 min. se adauga ciupercile taiate straifuri si calite in 50 g unt. Din restul de unt, faina si smantana se prepara un sos, care se subtiaza cu supa rece si se amesteca cu restul de supa. Se lasa sa mai fiarba cateva minute, se potriveste gustul de sare, iar la servit se presara cu verdeata tocata.

    ciorba

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *