Cum sa te pregatesti de sesiune

Sesiunea se apropie cu pasi repezi si cel mai probabil, ca un adevarat student, ai lasat totul pe ultima suta de metri si acum te gandesti cu groaza la cat ai de invatat si la examene picate.

Timpul nu este pierdut daca reusesti sa te organizezi putin. In primul rand daca nu ai toate materiale necesare pentru examene, incearca sa faci rost de ele de la colegii care le au. Vei evita astfel sa pierzi timpul in sesiune pentru a face rost de ele.

Cumpara-ti din timp pixuri, markere si alte instrumente care sa-ti faca mai usor invatatul. Nu uita ca nu este o perioada indicata pentru a te certa cu oamenii din jur si mai ales cu iubitul sau iubita, pentru ca o cearta iti poate influenta starea pentru invatat.

Incearca sa indepartezi factorii care ti-ar putea distrage atentia sau care te-ar face sa renunti la invatat. Mentine o atitudine pozitiva si motiveaza-te in fiecare zi pentru a reusi sa inveti pentru fiecare examen.

Un ultim lucru foarte important, pastreaza distanta fata de persoanele racite, pentru ca nu vrei sa racesti tocmai acum cand ai atat de invatat!

sesiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *