Evenimente cu mai multi participanti, o bataie de cap

iluminat-exterior-2

Daca ai fost vreodata in cadrul unui eveniment in care au fost mai mult de 20-30 de persoane, stii si tu cat de dificil e sa ai totul in regula. Totul trebuie planificat perfect incat intreg evenimentul sa ii faca pe toti oamenii multumiti, fara sa se faca rabat de calitate. Daca ai avut vreodata ca task sa organizezi un astfel de eveniment pentru compania ta, ti-ai dat seama ca e aproape imposibil sa organizezi totul: trebuie inchiriata sala, trebuie vazut ce e necesar in sala (incepand cu lumini, proiectoare, scaune, microfoane, sistemul audio etc) si trebuie sa te ocupi si de partea de catering, mai ales daca este un eveniment full-day, oamenii trebuie sa mai si manance cate ceva.

Din fericire insa, exista si companii care ocupa cu organizarea de astfel de evenimente si care iti pot face viata mai usoara. In primul rand pentru ca sunt mai multe persoane care se ocupa de organizare pe baza unui plan pe care il fac cu tine si in al doilea rand pentru ca aceste firme probabil ca au mai multe contacte in domeniu si pot face inchirierea de echipamnete mai eficient si posibil cu costuri mai reduse.

Tin minte ca acum aproape doi ani am fost la o conferinta in nordul capitalei, iar firma care organiza conferinta a avut totul pus la punct in acea sala de evenimente, incepand de la aranjare la lumini, scaune, microfoane, tot lotul, ce mai. Iar pe la ora 12:00 a fost si o pauza, serviciu de catering si ceva gustari pentru oaspeti. Era o conferinta mai interesanta, erau invitati Andy Szekely si Mihaela Tatu, ca sa dau cateva nume sonore, motiv pentru care totul trebuia sa mearga bine.

Un astfel de eveniment in care sunt multe persoane si necesita o sala intreaga pentru mai multe ore e mai bine sa fie lasat in sarcina unei firme care se ocupa special de asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *