O surpriza de Craciun

Se apropia ziua de Craciun si nu ai nici o idee ce cadou sa ii faci iubitului sau sotului tau ? Ai vrea sa ii cumperi ceva care sa ii arate ca il apreciezi, doar ca nu te poti duce la el cu ceva electronice, asta pentru ca are deja un laptop performant, un XBOX, un Ipad si ultimul iPhone. Nu merge nici cu o vacanta pe vreundeva, pentru ca deja a planuit el totul pentru o plecare la munte la un hotel in care sa va refaceti bateriile. Trebuie sa iti vina in minte ceva care nu si-ar permite, dar cumva si-ar dori.

Si atunci iti vine ideea. Pana la urma, daca te-a ales pe tine, inseamna ca te place mai mult ca pe alte femei, din punct de vedere al intelegerii si evident, sexual. Asa ca de Craciun poti sa ii faci o surpriza cumparandu-ti ceva lenjerie sexy specifica aceasta perioada, oferindu-i senzatii cat mai placute in ajun, dupa o seara placuta cu o plimbare prin statiune si o masa buna.

Poti sa incerci sa cauti si un costum de Craiunita cu care sa il surprinzi dupa ce iese de la un dus lung. Poti alege intre o rochie de Craciun in stilul JingleBell Chemise sau ceva mai sexy cu un costum Merilly suit cu jartiere si caciula rosie cu ciucur. Poti alege dintre o multime de modele de lenjerie si modele sexy pe SevenSins, in cazul in care ai nevoie de idei. Iar daca stai in Bucuresti, comanda ajunge in cel mult 48 de ore la tine, deci vei avea timp sa te pregatesti pentru o noapte de neuitat.

Pentru el, dar si pentru tine.

Voi ce idei aveti pentru perioada Craciunului ? Eu am facut aici o recomandare de cadou mai… fizica, dar cu siguranta aveti si alte idei in acest domeniu. O puteti face sub protectia anonimatului aici in comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *