Lucruri care te fac sa-ti pierzi libidoul

Uneori se intampla sa-ti pierzi cheful de a face dragoste, iar aceasta situatie poate dura chiar si zile intregi. Nu e cazul sa te ingrijorezi pentru ca este ceva normal, insa daca vrei ca lucrurile sa revina la normal incearca sa elimini cativa factori care ti-ar putea influenta in mod negativ libidoul.

Printre lucrurile care te pot face sa-ti pierzi libidoul se numara: contraceptivele orale, oboseala, stresul sau chiar rutina.

In cazul contraceptivelor orale daca abia ai inceput sa le iei este foarte posibil ca acestea sa fie factorul care iti influenteaza in mod negativ libidoul. Incearca sa astepti o perioada poate lucrurile revin la normal si discuta cu iubitul tau despre aceasta situatie. Daca lucrurile nu se indreapta, atunci consulta un medic ginecolog si chiar inlocuieste aceasta metoda de contraceptie.

Oboseala poate fi si ea un factor care sa-ti influenteze cheful de a face dragoste. Daca nu te odihnesti suficient este normal ca organismul tau sa resimta oboseala si sa nu mai ai chef de intimitate. Incearca sa iti faci timp sa te odihnesti si totodata incearca sa elimini stresul din viata ta.

Nu in ultimul rand rutina poate avea un rol important in pierderea libidoului. Pentru a trece peste aceasta situatie este important sa comunici cu partenerul tau si sa gasiti impreuna metode prin care sa va condimentati relatia intima.

 

femeie sexy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *