Videochatul, un mic subiect tabu

Videochatul in Romania e una din industriile care in ultimii ani au ajuns sa fie renegate, sa fie privite ca si ceva nefiresc. Chiar daca pana la urma acestea sunt o sursa de bani importanta pentru multe persoane, in perceptia multor romani aceasta este asociata cu lucruri precum prostitutia si pornografia. Si nu e deloc asa, mai ales ca sunt atat de multe lucruri diferite fata de acele domenii, care la noi in tara sunt in mare ilegale. Zic in mare, pentru ca stim cu totii ce scandaluri au fost din cauza acestor lucruri.

Sunt persoane care au facut din videochat o avere, in functie de…. capacitatile lor. Daca ai suficienti oameni care sunt dispusi sa plateasca pentru un asa zis show erotic (pentru ca pana la urma asta e videochatul, nu exista contact fizic intre “artista” si privitori), atunci e posibil sa ai mai mult succes. Nu conteaza neaparat moralitate, daca iti pasa de moralitate si esti o persoana religioasa care nu esti deschisa la tot ce se intampla in viata de zi cu zi a oamenilor, atunci probabil ca aceasta postare nu este chiar pentru tine.

Revenind, cumva videochat-ul e inca un subiect tabu. Desi se poate crea un business foarte ok din treaba asta. Am avut contacte care au incercat treaba asta si trebuie spus din start e ca nu e chiar cel mai simplu sa incepi sa faci asta. Indiferent ca pornesti o platforma care sa le permita studiourilor sa obtina bani, fie ca esti studio. Ideal ar fi sa ai si platforma si studioul, dar atunci ajungi la problema promovarii. Iar acolo sunt cu totul si cu totul alte discutii.

Si cum ziceam, chiar daca e cumva un subiect tabu pe la noi, sunt o multime de persoane care fac bani buni din asta. Sunt mai lipsite de inhibitii, pot citi usor de vor clientii care sunt in chat-ul lor incat sa ii faca sa plateasca pentru anumite lucruri pe care le vor. Iar daca nu stii cum se face asta, ei bine, cu timpul inveti. Sau poti sa inveti cum se face videochatul profesionat la studioul GlamourStudio, unde te pot invata trickuri pentru a iti tine clientii activi.

In videochat, ca in oricare alt domeniu, exista anumite niste care pot fi exploatate, clienti fiind suficienti cam pe fiecare tip de nisa. Unele nise sunt ceva mai comune, motiv pentru care si nivelul de bani platiti pentru ele e mai mic, iar daca e o nisa mai aparte, mai speciala, se pot scoate mai multi bani dintr-o singura sesiune.

Asta e o scurta povestire despre lumea videochat-ului. Dar sunt sigur ca nu sunt singura persoana care a avut tangente cu aceasta. Intrebarea mea e pentru toti, totusi: ce parere aveti voi personal de astfel de studiouri de videochat ?

1 thoughts on “Videochatul, un mic subiect tabu

  1. Bela says:

    Nu chiar, adica nu stiu cat de tabu mai este acest subiect, avand in vedere ca vedem tot mai des reclame si promovarea intensa a acestui domeniu de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *