Inventar rapid, eficienta sporita

farmacie

In orice farmacie din tara e greu sa iti aranjezi cum trebuie stocul incat sa stii tot timpul ce ai precis fizic. Mai ales daca te afli intr-o farmacie mai mari si mai faci vanzari la bucata (cum e de multe ori cazul la anumite pastile care sunt mai scumpe si care nu pot fi cumparate de la pacienti dintr-o singura tura), e greu sa ai totul sub control. Mai ales ca trebuie sa stii in fiecare zi ce medicamente ai pe stoc si de ce medicamente mai ai nevoie.

Din fericire insa exista un software de inventar rapid care se ocupa de aceasta solutie. Acest software se ocupa cu inventarierea rapida, dinamica si pe sectiuni, astfel incat activitatea de vanzare sa nu fie afectata. Cu ajutorul acestui software puteti realiza un inventar fara a bloca activitatea, cu inventar partial sau selectiv, in functie de zonele de interes si cel mai important, elibereaza timp pentru farmacist pentru a se ocupa de lucrul in farmacie mai mult, reducand astfel timpii morti si evident oferind o eficienta sporita.

Si pentru ca va vorbeam mai sus despre pacientii care revin sa cumpere de la farmacie, multi dintre ei pentru ca nu isi permit costul complet al medicamentelor, iar cei care au nevoie de medicamente lunar stiu ca un pret mai bun ii ajuta pe termen lung. Iar pentru acestia se pot face carduri de fidelizare, pentru a le oferi acestora reduceri de pret. In jur de 70 % din clientii farmaciilor sunt persoane care revin cel putin lunar pentru cumpararea de medicamente, iar oferirea unor reduceri cu ajutorul unui card de fidelizare il va face pe client sa revina constant la aceeasi farmacie pentru cumpararea medicamentelor de care are nevoie.

In plus, cu ajutorul acelui card, clientul poate beneficia de reduceri de moment, putand fi anuntat prin SMS despre promotii la medicamentele de care nevoie.

Toate acestea ajuta atat farmacia, cat si clientul sa aiba o mai mare eficienta si costuri ceva mai reduse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *