Produse pentru igiena si ingrijirea bebelusului

bebelus

Primul copil venit pe lume este o incantare si o provocare, totodata, pentru noua mama. Pe cat este de dragut, pe atat de multa ingrijire si dedicare are nevoie. Bebelusul este atat de sensibil in primele cateva zile dupa nastere incat nici macar nu-si poate sustine singur capul. Inca de dinainte de a fi adus acasa, cel mic are nevoie de foarte multe produse de ingrijire a unui bebelus.

Unele dintre ele sunt servetelele umede. Ele sunt utile in foarte multe situatii: cand cel mic trebuie schimbat, cand trebuie curatat pe maini sau dezinfectat. De asemenea, servetelele umede se mai folosesc pentru curatarea oricarui obiect cu suprafata rigida ce a fost murdarit de copil: mese, scaune si alte piese de mobilier.

Scutece pentru copii are grija sa-si procure fiecare mama, chiar dinainte de a naste. Acest lucru se intampla pentru ca ele sunt necesare inca din primele cateva ore de viata ale bebelusului. Multe scutece pentru copii sunt facute din materiale hipo-alergenice si puternic absorbabile. Design-ul lor are ca scop principal de a impiedica reziduurile sa se imprastie. In acest fel, mama nu mai e nevoie sa spele pelinci, ca in trecut, sau sa curete mereu dupa cel mic.

Momentul in care biberoanele pentru copii devin necesare in familie variaza in functie de mama. De regula, ele incep sa fie folosite din primele etape de variatie a meniului copilului pana cand acesta invata sa consume lichide folosind pahare sau cani. In cazul in care mama nu are lapte, bebelusul nu accepta sa suga sau laptele mamei nu are proprietatile necesare, biberonul pentru copii devine imperios necesar inca din primele cateva ore. Materialele folosite, inclusive colorantii, sunt biocompatibile, hipo-alergenice si rezistente la conditiile de sterilizare, astfel incat organismul sensibil al bebelusului sa nu fie dat peste cap.

Desi venirea pe lume a unui copil este motiv de sarbatoare pentru intreaga familie, el necesita multe pregatiri. Produsele pentru ingrijirea bebelusului, esentiale imediat dupa nastere, sunt servetelele umede si scutecele pentru copii. Ulterior, la acestea se mai adauga si biberoanele, tot pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *