Plante de apartament usor de ingrijit

Daca vrei sa ai plante in apartament pentru a imbunatati calitatea aerului si pentru a-ti infrumuseta casa, dar nu doresti sa petreci mult timp ingrijindu-le, atunci poti alege niste plante de apartament usor de ingrijit ca cele de mai jos.

1. Palmierul “Coada de cal” – este de fapt o planta suculenta, cu frunze subtiri si lungi, aplecate si cu trunchi gros. Datorita acestuia din urma, palmierul “Coada de cal” nu trebuie udat foarte des, deoarece trunchiul retine multa apa. Are nevoie de lumina si nu ocupa mult spatiu.

2. Dieffenbachia – in primul rand trebuie sa stii ca nu este indicata in cazul in care ai animale de casa, insa in caz contrar este o planta de apartament frumoasa si usor de ingrijit, cu frunze care imbina perfect verdele inchis cu galbenul spre verde.

3. Dracaena – cu frunze dese si forma ca cea a firului de iarba, Dracaena este o planta potrivita pentru apartament deoarece nu este atacata de boli si are nevoie de putina ingrijire. Trebuie udata doar atunci cand pamantul in care se afla se usuca si are nevoie de o lumina medie.

Alegand o planta de apartament usor de ingrijit, nu iti vei face griji zilnic ca ai uitat sa o uzi sau sa ii acorzi atentia necesara.

plante de apartament usor de ingrijit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *