Joaca de-a Mos Craciun

Mai sunt cateva zile pana la mult asteptata si bine meritata (zicem noi) vacanta de Craciun. Stiu ca si tu si colegii tai de birou asteptati sa treaca timpul cat mai repede ca sa va puteti bucura de cateva zile libere si ca deja nu mai aveti chef de munca, asa ca ce-ar fi sa va distrati putin?

Daca inca nu aveati in plan niste cadouri, atunci va invit sa va jucati de-a Mos Craciun. Va fi amuzant si in plus veti putea primi si darui cadouri.

Ce trebuie sa faceti? E foarte simplu. Faceti biletele cu numele tuturor colegilor care doresc sa intre in joc. Apoi fiecare va trebui sa traga un biletel si..ati ghicit: sa faca un cadou persoanei de pe biletelul respectiv. De la bun inceput trebuie sa fiti atenti ca nimeni sa nu extraga biletel cu numele lui, caz in care isi poate schimba biletul si, in plus, incercati sa nu spuneti celorlalti cine este persoana careia ar trebui sa-i faceti cadoul. Veti creste astfel impactul pe care il vor avea cadourile. Ca sa fie totul cat mai bine organizat, puteti stabili si o suma in care ar trebui sa se incadreze fiecare atunci cand alege cadoul.

Nu va mai ramane decat sa porniti in goana dupa cadoul amuzant pentru colegul sau colega de birou.

joaca de-a mos craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *