Diete bune si diete rele

diete bune si diete releDe cate ori ai tinut un regim anume si nu dadea rezultatele pe care le-ai vrut? Exista diete rele? Sigur ca da! Cand tii un regim nepotrivit tie, il numesti dieta rea sau pur si simplu regim nepotrivit.

Probabil ca fiecare dintre noi cel putin am auzit despre diete, daca nu am si incercat cateva. Material despre diete – halal Domnului, este. Ca e vorba de o dieta usoara, de o dieta personalizata, de o alimentatie sanatoasa si echilibrata, trebuie sa recunosc ca deseori sunt necesare. Eu de exemplu nu am tinut vreodata nici o cura de slabire. Nici de detoxifiere a organismului. Dar asta nu inseamna ca nu ar fi fost nevoie. Sincer, nu stiu, o sa ma ocup si de asta. Nu pot spune ca am o silueta de invidiat dar recunosc, cu modestia de rigoare, ca sunt ok. In plus, tin sa va precizez ca nu mi s-a dat niciodata varsta reala ci dimpotriva, mai putin cu 5-6 ani.

Cu siguranta ca si felul meu de a fi favorizeaza acest aspect dar acum vreau sa va amintesc doar despre diete.
Eu zic asa: sa NU ne abtinem de la ce dorim sa mancam. Sa NU ne luam din fata nasului ceea ce ochii ne poftesc.

Dar sa o facem cu masura.

Nu mancam ca sa ne saturam, mancam pentru ca avem nevoie de energie. De un aport de minerale, vitamine, proteine, oligoelemente si altele. Corpul, ca sa functioneze, are nevoie de energie, nu-i asa? Energie pe care fiecare dintre noi o generam mai mult sau mai putin diferit. Pentru asta, specialistii in domeniu au gasit combinatii ideale pentru fiecare tip de organism. Au tinut cont de mai multe “detalii tehnice” cum ar fi varsta, inaltimea, greutatea, grupa sanguina si mai stiu eu cate…si au generat aceste diete speciale, pentru ca fiecare dintre noi sa poata beneficia de o stare generala de bine.

Asadar fetelor, daca va duce gandul la o anume dieta, consultati in mai multe parti, inainte de a trage concluzia finala.

Pe curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *