Am gasit ceva superinteresant, despre plantele din jurul nostru si repede m-am pus sa va scriu, sa stiti si voi.
Nu este un secret faptul ca rinichii au un rol foarte important, actionand ca o sita, ca un filtru daca vreti, inlaturand sarea si alte chestiute care dauneaza sanatatii corpului nostru. In timp, sarurile se acumuleaza si este necesar sa intervenim si sa le eliminam.
Am descoperit ca marile lucruri mici aducatoare de minuni in viata noastra sunt chiar sub nasul nostru.
Astazi in rolul principal nu este altul decat…patrunjelul. Luam un manunchi de patrunjel, il spalam bine, il taiem bucati mici, punem intr-o oala, turnam apa curata si il fierbem 10 minute. Lasam sa se raceasca, strecuram si punem intr-o sticla curata, in frigider.
Un pahar pe zi daca bem vom observa ca prin urina se elimina toata sarea si otrava acumulata in rinichi. Vom mai putea observa si diferenta de stare de bine. Cate dintre noi stiam ca patrunjelul, aceasta alternativa pe cat de ieftina pe atat de eficienta, este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi? Si este natural!
BUNA INF.LA PRIMAVARA BAG O PARCEA DE PATRUNJEL SII FAC FELU IN RETETA DE MAI SUS SA FIU SIGUR CA SCAP DE PIETRE
VA MULTUMESC PTR SFAT
dar prin fierbere nu se distrug proprietatile naturale? mai bine stors prin masina pt suc…orice suc ce contine clorofila (din plante verzi) este benefic pt purificarea sangelui , a organelor, corpului…dar prin fierbere clorifile moare…