Articolul aceste nu este pentru oamenii care nu isi doresc o viata mai buna, mai sanatoasa si mai placuta. E un articol scris pentru care isi doresc ceva mai bun in viata lor, care vor ceva mai multa empatie publica si apreciere. Iar multe dintre aceste caracteristici vin odata cu un zambet frumos. Dar nu doar vizita regulate la dentist e un “must do”, dar si un zambet alb, placut. Zambetul nu rezista la multe persoane in timp, pentru ca nu au cum sa isi ingrijeasca dantura constant pentru a si-o mentine alba si curate. Din fericire insa, poti sa gasesti cu o scurta cautare pe internet suficiente clinici la care poti sa faci un tratament profesional de albire a dintilor care sa te ajute cu aceasta problema.
Tratamentul de albire profesionala a dintilor nu este ceva complicat, chiar daca prin presa si in mediul online se vorbeste foarte mult despre acest procedeu.
Pe scurt, e un procedeu simplu, rapid pentru a mentine dantura mai alba si de a oferi un zambet placut. Dar cum se ajunge de la niste dinti usor ingalbeniti la o dantura stralucitoare ?
Ei bine, totul vine de la smalt, care este exteriorul coroanei dentare, care alaturi de dentina si cement protejeaza pulpa dentara de diversi factori de mediu. Insa ca un invelis care este “murdarit” constant, acesta se deterioreaza in timp si are nevoie de o curatare adecvata, profesionala, odata la ceva vreme, pentru a pastra suprafata acestuia cat mai alba.
Sunt mai multe metode folosite pentru albirea dintilor, majoritatea dintre acestea nu au nici un risc pentru pacient (asta daca acestia nu sunt sensibili la unele dintre substantele folosite la albirea dintilor).
Prima solutie ar fi perierea cu paste de dinti cu effect de albire, care elimina petele cauzate de diverse alimente precum spanac, salate, vin, cafea si multe altele.
Mai sunt si gelurile de albire pentru acasa, care se pot obtine doar de la medicul stomatology, geluri pe baza de peroxid de hidrogen sau carbamida, pana la obtinerea unei nuante dorite.
Si ajungem si la metodele de tratare profesionale, precum gelurile de albire care se pot folosi doar in cabinet, tot pe baza de peroxizi de hidrogen sau carbamida, dar mult mai concentrate sau cu ajutorul plasmei si a laserelor (radiatie luminoasa de o anumita intensitate si durata), tratamente care sunt mult mai rapide si mai scurte, dar care va ajuta sa aveti dintii albi rapid.
Acum, totul depinde de voi. Cat timp sunteti dispusi sa asteptati si cati bani puteti si vreti sa platiti pentru un zambet frumos ?